0757 416 455

Program restaurant: 07:00 - 22:00

Combinăm inovația și
tradiția într-un restaurant
fine-dining

EXPERIENȚĂ
ATMOSFERĂ
SAVOARE

Concept

Povestea restaurantului nostru se bazează pe experiența trăită într-un spațiu modern și elegant, unde clienții pot beneficia de preparate savuroase și muzică live. Dorim să vă oferim emoții unice și o experiență gastronomică de neegalat, așa că suntem complet implicați în serviciile pe care le oferim.

Specialități
culinare

Savoare, gust și pasiune sunt ingredientele pe care le folosim în crearea celor mai apreciate preparate. Îți dorești să trăiești o experiență culinară de neuitat? Te invităm în restaurantul nostru à la carte să te bucuri de o infuzie de arome și gusturi și să îți delectezi toate simțurile.

Recomandările noastre

Buratta cu prosciutto crudo - 400 g - 59 lei

Burrata, prosciutto crudo, roșii cherry, sos pesto, infuzie de ulei cu rucola și busuioc, rucola fresh

Nutty Caesar creveți sau pui - 450 g - 46 lei

Salată iceberg, bacon, piept de pui sau creveţi(pd), parmezan, sos Caesar, crutoane, mix de seminţe

“The Boss is Back” - 450 g - 48 lei

Chiflă de casă, vită Angus tocată, brânză cheddar, brânză emmentaler, castraveți, caramelizată, ciuperci, castraveți murați, roșii, salată iceberg, castraveți murați, jalapeno, cremă de unt, sos Barbeque, sos White River) salată verde, inele de ceapă pane, ardel copt, sos dulce acrișor, ketchup

Don Stefano - 450 g - 42 lei

Aluat proaspăt napoletan, sos de roșii, mozzarella di bufala, prosciutto crudo, ricottata

Lava cake - 125 g - 27 lei

Vinuri atent selecționate

Intensifică aromele cu vinul potrivit, alb, roșu sau rosé! Specialiștii noștri somelieri îți vor recomanda vinul care să accentueze gustul preparatelor gătite cu multă pasiune, cu note florale sau de fructe, în funcție de preferințe și compatibilitatea dintre arome.

Rulează videoul

Evenimente

8 Martie 2022

Rezervă acum!

Recenzii

Irinel
Read More
Mâncare excelentă, personal foarte manierat și o atmosferă plăcută! Recomand tuturor!
Laura
Read More
Cele mai bune salate de până acum! Și personalul extrem de drăguț!
Giulia
Read More
Mâncare foarte foarte bună, ambianța foarte plăcută. Micul dejun servit ca și bufet suedez are multe opțiuni, inclusiv produse locale. Personalul din restaurant și de la recepție exemplar. Bravo, Suceava! Recomand cu drag!
Maria
Read More
Spațios și elegant; meniuri speciale pentru evenimentele organizate, personal politicos și primitor.
Aida
Read More
Personalul este la superlativ! Foarte amabil, cu muuult bun simț și întotdeauna prompt! Mâncarea este delicioasă! Localul absolut superb! Felicitări tuturor!
Ioana
Read More
O experiență culinară desăvârșită, gust și rafinament în farfurie! Creație. Prețuri accesibile. Pasiune. Băuturi alese. Deserturi fascinante, dulci și unice. Personal manierat și o servire impecabilă! Recomand Don Stefano!!
ro_RORomână